חייו ופשעיו בתחילת המאה ה-20

מאת: רוברט א. רוקאווי

במסגרת המחקר לספר זה, רוברט רוקאווי ראיין יהודים אנשי מאפייה בעבר ובני משפחותיהם. מעולם לא ידע מראש מה בן שיחו יגיד או יעשה, ולכן היה הגיע מוכן לכל התפתחות.

רוברט רוקאווי נולד וגדל בדטרוייט, מישיגן - בארה"ב. בשנת 1970 סיים את חוק לימודיו לתואר Ph.D. בהסטוריה באוניברסיטת מישיגן, ולפני שעלה לישראל, בשנת 1971, לימד באוניברסיטת טקסס. מאז שעלה לישראל, הוא חבר במחלקה להסטוריה יהודית באוניברסיטת תל-אביב. הוא כתב את The Jews of Detroit: From the Beginning, 1762-1914 (יצא לאור בשנת 1986), ואת מהגרים, פועלים וגנגסטרים: פרקים בתולדות היהודים בארצות הברית (יצא לאור בשנת 1990).

הוצאה לאור גפן בית הוצאה לאור שפה עברית
שנת הוצאה תשנ"ה 1994 עמודים 197

תוכן העניינים

אירועים וכנסים