לרכישת ספרי המרכז

את ספרי המרכז אפשר לרכוש בחנויות הספרים:

"דיונון", אוניברסיטת תל אביב; רובינזון, תל אביב; לודביג מאיר, ירושלים; ספרי ירושלים בע"מ, ירושלים; וינברג, סוכנות ספרים, קריית משה, ירושלים; ראובן מס, ירושלים; און טיים בע"מ, חיפה; או בפנייה בכתב למרכז לפי הכתובת שלהלן בצירוף המחאה לפקודת אוניברסיטת תל אביב (המחיר לספר בודד כולל דמי משלוח בארץ).
לבירורים נא לפנות טלפונית או בדואר אלקטרוני.

ספרים של המרכז שראו אור בהוצאות ספרים אחרות

שם ההוצאה מצוין בתחתית הפריט; בהתאם לכך, אין המחיר מצוין לידם. לצורך רכישתם יש לפנות ישירות להוצאה הרלבנטית.

קטלוג הפרסומים

אירועים וכנסים

אין אירועים

חדשות המרכז