יום עיון רב-תחומי בנושא העברה בין-דורית של השואה: היבטים פסיכולוגיים, ביולוגיים וטיפוליים. התקיים ב-2 למאי, 2016 באוניברסיטת בר אילן. הכנס אורגן ע"י ד"ר עמית שרירא מהחוג המשולב למדעי החברה באוניברסיטת בר אילן. הרצאות ניתנו ע"י (בסדר אלפביתי): ד"ר אינה גייזלר-סולומון, ד"ר גדי זרח, פרופ' גל ידיד, ד"ר סוניה לצטר-פאו, ד"ר יובל פלגי, ד"ר נתן קלרמן, פרופ' משה שיף, ד"ר עמית שרירא ופרופ' מירי שרף פרופ' דב שמוטקין, ראש מכון הרצג, הנחה את המושב שעסק בנושא היבטים פסיכולוגיים של העברה.

יום העיון הסתיים בפאנל סיום בנושא: העברה בין-דורית: כיצד ניתן לקדם מבט רב-תחומי? בהנחיית פרופ' רחל דקל ובהשתתפות (בסדר אלפביתי): ד"ר מרטין אורבך, פרופ' הדס ויסמן, פרופ' משה שיף ופרופ' דב שמוטקין. לצפייה בפאנל הסיום לחצו כאן.

לצפייה בהקלטות וידאו של ההרצאות:

לצפייה בהרצאתה של ד"ר אינה גייזלר-סולומון לחצו כאן

לצפייה בהרצאתו של ד"ר גדי זרח לחצו כאן