תכנית תל אביב-נורת'ווסטרן היא תכנית לתואר מוסמך אוניברסיטה כפול במשפט ציבורי.

משך התכנית הוא שנה אחת בלבד, הכוללת שבוע מרוכז בתחילת הסמסטר הראשון, שני סמסטרים בארץ וסמסטר קיץ של חודש מרוכז בשיקגו.

שעות הלימוד בתכנית מותאמות לצרכים של עורכי דין ושופטים העובדים במקביל ללימודים. כך, הלימודים מתקיימים בימי שלישי בשעות אחה"צ-ערב ובימי שישי בשעות הבוקר. בהפסקות יוגשו כיבוד וארוחה קלה.

המשתתפים בתכנית מתקבלים לאחר הליך סינון קפדני הכולל ראיונות אישיים, בהם בודקים מנהלי התכנית את היכולות האקדמיות של המועמדים, הרקע המעשי שלהם והתאמתם לתכנית. הלימודים בתכנית הם בקבוצת לימוד עצמאית ונפרדת משאר תכניות הלימודים בפקולטה.

המרצים בתכנית הם מן המעולים שבמרצי הפקולטות ב־ Northwestern ובתל-אביב, כולם מלומדים בעלי שם המלמדים בבתי הספר למשפטים המובילים בארצות הברית.

לתכנית מסגרת אדמיניסטרטיבית מיוחדת ונפרדת מזו של תכנית המוסמך הכללית, המעניקה יחס אישי לכל סטודנט. כל תלמיד יקבל אישור חנייה בקמפוס.

התכנית תציע מלגות משמעותיות למועמדים המועסקים במגזר הציבורי ובעמותות.

התכנית היחידה המעניקה תואר "מוסמך אוניברסיטה" ישראלי ואמריקאי בשנה אחת.

תמהיל אנשים מגוון היוצר מפגש מרתק בין משפטנים ודיון אקדמי עמוק ואחר מתואר מוסמך אוניברסיטה רגיל, עם קשר ישיר לפרקטיקה.

קשר הדוק עם בוגרינו ושימת דגש על ערך מוסף לסטודנטים מעבר לתכנית הלימודים האקדמית כמו מפגשי שולחן עגול הכוללים מפגשים עם בוגרי התכנית ועם אישיות בכירות מהמגזר הציבורי.

אפשרות להמשיך למסלול דוקטורט בפקולטה בכפוף לתנאי הקבלה בשנת סיום התואר.

מאפייני התכנית (pdf)

יצירת קשר

לפרטים נוספים מלא פרטיך ונחזור אליך:

פרטי התקשרות

תכנית תל-אביב Northwestern